Dr.Franë Marleku nga Klina, fiton çmimin e doktorit më të mirë në Kroaci për vitin 2022

 Dr.Franë Marleku nga Klina, fiton çmimin e doktorit më të mirë në Kroaci për vitin 2022

Dr.Franë Marleku nga Klina, ka marrë çmimin si doktori më i mirë në shtetin e Kroacisë për vitin 2022.

Këtë çmim dr.Franë Marleku e fitoi në bazë të vlerësimit të pacientëve.

Ky vlerësim dhe çmim nuk është një arritje për doktorin nga Klina, por një krenari për gjithë shtetin e Kosovës./IndeksOnline/

Të ngjajshme