Dr. Arjeta Shaqiri-Rahimi nga Gjilani, njëra nga 𝗦𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹𝗶𝘀𝘁𝗲𝘁 𝗲 𝗢𝗥𝗟-𝘀ë më të mirë që ka Kosova

 Dr. Arjeta Shaqiri-Rahimi nga Gjilani, njëra nga 𝗦𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹𝗶𝘀𝘁𝗲𝘁 𝗲 𝗢𝗥𝗟-𝘀ë më të mirë që ka Kosova

Dr. Arijeta Shaqiri-Rahimi , Kreu fakultetin e mjekësisë së përgjithshme në Prishtinë, ku dhe ka vazhduar shkollimin specialistik për 5 vite.
Prej 2018 punon si specialiste në lëminë e Otorinolaringologjisë.
Anëtare e OMK-së.
Profesoreshë në SHM të Mjekësisë “Asllan Elezi”.
Pjesëmarrëse në shumë kongrese dhe simpoziume shkencore brenda dhe jashtë vendit.
Pjesëmarrëse në trajnime në lëminë e Otorinolaringologjisë në Turqi. /zerogjasht/.

Të ngjajshme