Deponohen 400 euro para false, në një bankë të Gjilanit

 Deponohen 400 euro para false, në një bankë të Gjilanit

Në rrugën “Esat Berisha” në Gjilan ankuesja femër kosovare, arkëtare në bankë, ka deklaruar se në bankomatin e bankës nga një klient janë deponuar gjithsejtë 700€, prej tyre janë 400€ të cilat dyshohet se janë të falsifikuara.

Monedhat janë sekuestruar dhe rasti mbetet nën hetime njoftoi policia .

Të ngjajshme