Buzhala: Sylejman Selimi i ka thënë Rexhës, a më ki mua djalë të mixhës a Thaçin, kishte xhelozuar për raportet e tyre

 Buzhala: Sylejman Selimi i ka thënë Rexhës, a më ki mua djalë të mixhës a Thaçin, kishte xhelozuar për raportet e tyre

Gazetari Berat Bushala në një emision në Rubikon të Klan Kosovës ka folur për shumicën e personaliteteve të Kosovës.

Ai ka treguar edhe një detaj për Rexhep Selimin dhe raportet e tij me Hashim Thaçin. Ai ka treguar se njëherë Sylejman Selimi i kishte treguar Buzhalës duke i thënë “xhelozojsha për raportin e tyre dhe i kam thënë Rexhep Selimit; a më ki mua djalë të mixhës a Thaçin sepse kurrë s’janë nda me njëri-tjetrin, kanë pas raporte të shkëlqyeshme”.

Berat Buzhala poashtu ka folur edhe për Hashim Thaçin duke thënë se është politikani me intuitën më të zhvilluar në Kosovë.

Të ngjajshme