Brenda shtatë ditëve në rajonin e Gjilanit shqiptohen 1,124 gjoba të trafikut

 Brenda shtatë ditëve në rajonin e Gjilanit shqiptohen 1,124 gjoba të trafikut

Drejtoria rajonale e  Policisë Gjilan, njësia rajonale e trafikut rrugor dhe stacionet policore të Drejtorisë rajonale të Policisë Gjilan gjatë periudhës kohore 29.12.2023-04.01.2024 në vazhdën e implementimit të planit operativ ,,Siguria në trafikun rrugor’’ kanë realizuar aktivitete në zonën e përgjegjësisë që mbulon shtatë (7) komuna.

Gjatë kësaj periudhe janë shqiptuar njëmijë e njëqind e njëzet e katër (1124) gjoba për kundërvajtësit të cilët kanë rënë ndesh me ligjin për rregullat e trafikut rrugor.

Të ngjajshme