Besnik Shala propozon që çerdhja te Livadhet e Arapit ta ketë emrin e profesoreshës tashmë të ndjerë Shqiponja Isufi

 Besnik Shala propozon që çerdhja te Livadhet e Arapit ta ketë emrin e profesoreshës tashmë të ndjerë Shqiponja Isufi

Këshilltari i Komunal në komunën e Gjilanit nga rradhët e VV-së, Besnik Shala, gjatë mbledhjes se kuvendit komunal, ka adresua disa propozime, të cilat sipas Besnik Shalës, do të ishin në dobi të banorëve të komunës së Gjilani, përcjell portali Zerogjasht.

Në seancën e datës 25.01.2024 i parashtrova disa kërkesa të qytetarëve.

Të ndërtohen objekte adekuate në të gjtha fshatrat edhe bashkësitë lokale për pritje të të pameve, por edhe aktivitete tjera të komunitetit.

Kanalizimi në disa rrugë të Lagjës së Tetë pritet të filloj në sezonën e pranverës.

Premtimet parazgjedhore për ndërtimin e çerdheve po realizohen vetëm në dy vite mandat, këto ditë filluan edhe procedurat për dy çerdhe të reja, njëra në lagjen Dheu i Bardhë dhe tjetra te Livadhet e Arapit.

Duke e ditur kontributin e familjes Isufi pasi që kjo familja ia dhuroj 5 ari tokë komunës tonë në atë lokalitet e jo vetem, propozova që çerdhja te Livadhet e Arapit ta ketë emrin e profesoreshës tashmë të ndjerë Shqiponja Isufi.

Zerogjasht

Të ngjajshme