Besnik R. Shala – asambleist i VV-së në Gjilan adresojë disa propozime gjatë mbledhjes së fundit

 Besnik R. Shala – asambleist i VV-së në Gjilan adresojë disa propozime gjatë mbledhjes së fundit

Këshilltari i Komunal në komunën e Gjilanit nga rradhët e VV-së, Besnik Shala, gjatë mbledhjes se kuvendit komunal, ka adresua disa propozime, të cilat sipas Besnik Shalës, do të ishin në dobi të banorëve të komunës së Gjilani, përcjell portali Zerogjasht.

Ky është postimi nga Besnik Shala në rrjetin social facebook:

Propozimet e adresuar si antar i kuvendit në mbledhjen e mbajtur me 10.01.2024 janë:

Plotësim ndryshmi i rregullores për subvencionim të bursave, të bëhet edhe subvencionimi i nxënësve dhe profesorëve të dalluar.

Ndryshimet në rregulloren e subvencioneve për drejtorinë e bujqësisë.

Si dhe ndryshimet në orarin e punës me diten e diel të bëhet dite pushimi.

Këto propozime janë hapa të rëndësishëm për të përmirësuar shërbimet dhe jetën e komunitetit tonë, do të shpresojmë që këto ndërhyrje të sjellin ndryshime pozitive për qytetarët dhe se autoritetet lokale do të vazhdojnë të marrin parasysh nevojat e tyre.

Po ashtu edhe disa kërkesa të banorëve për përmirësimin e rrugëve në lagjen Gllama te Bresalcit, treturarin në fshatin Ponesh dhe në Bresalc, si dhe rrugën që i lidh dy Livoqat.

Shpresoj që autoritetet lokale të marrin këto kërkesa në konsideratë dhe ndërmarrin.

Të ngjajshme