Bashkëatdhetarja Sabile Aliu – Sahiti dhuron pajisje ndihmëse për HandiKos në Gjilan

 Bashkëatdhetarja Sabile Aliu – Sahiti dhuron pajisje ndihmëse për HandiKos në Gjilan

Anëtarja e Organizatës gjermane Konvoi der Hoffnung, Sabile Aliu – Sahiti ka dhuruar pajisje ndihmëse për HandiKos-in në Gjilan.

Këto pajisje përfshijnë karroca manual, shtretër ortopedik.

Nënkryetarja e Komunës së Gjilanit, Leonora Morina – Bunjaku ka thënë se bashkëtadhetarët vazhdojnë të jenë të përkushtuar për të ndihmuar qytetarët e Gjilanit.

“U jemi mirënjohës bashkatdhetarëve dhe donatores së këtyre pajisjeve”, tha Morina Bunjaku.

Ndërsa, deputeti i Kuvendit të Kosovës, Luan Aliu tha se kjo kategori ka nevojë për mbështetje dhe se kjo ngjarje është me rëndësi të madhe.

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, falënderoi edhe shoqatën gjermane Konvoi der Hoffnung për dhurimin e pajisjeve.

Të ngjajshme