Banesa ipet me qera! – 66 m² , në Qendër të Gjilanit!

 Banesa ipet me qera! – 66 m² , në Qendër të Gjilanit!

Ky apartament me qera me siperfaqe 66m2 gjendet në qendër të qytetit, duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyeshme për ata që dëshirojnë të jetojnë në një zonë të qendrueshme dhe të aksesueshme. Përveçse ndodhet në një vend të përshtatshëm, ky apartament ofron të gjitha avantazhet e një jetese komode dhe të përshtatshme.

Pozicioni i tij përballe xhamisë së madhe dhe afer rrugës kryesore e bën atë të ideuar për ata që dëshirojnë të kenë qasje të shpejtë në shërbimet dhe atraksionet e qytetit. Kjo mund të jetë një zgjedhje e shkëlqyeshme për profesionistët, çiftet ose individët që dëshirojnë të jenë të afërta me qendrën tregtare, restorantet, dhe zhvillimet tjera të qytetit.

Ballkoni ofron një mundësi për të shijuar pamjen e rrugës kryesore dhe për të kapur atmosferën e qytetit. Përvoja e banimit përmes një xhamie të madhe mund të jetë e paharrueshme, duke e bërë banesën të ndriçojë natyrshëm dhe të ofrojë një ambient të këndshëm.

Mobilimi dhe gatishmëria e tij për t’u jetuar e bëjnë këtë apartament një zgjedhje të shkëlqyeshme për ata që dëshirojnë të jetojnë në zemër të qytetit, duke pasur akses të lehtë në shërbimet dhe mundësitë që ofron kjo zone.Banesa ipet për ata që e kanë afatgjatë.

Çmimi sipas marrëveshjes.

Për më shumë rreth ofertave,çmimeve kontakto numrin më poshtë:

+383 (0) 45 465 726

Të ngjajshme