Babë e bir si kolegë. Historia frymëzuese e dy mjekëve shqiptarë në Gjermani

 Babë e bir si kolegë. Historia frymëzuese e dy mjekëve shqiptarë në Gjermani

Babë e bir, shembull profesionalizmi edhe në Gjermani

Gjermani: Shqiptari emërohet kryemjek në “Oberarzt i Kirurgjisë së Përgjithshme”.

Një lajm i mire dhe shumë inkurajues vjen nga Gjermania, transmeton albinfo.ch.

Mjeku i njohur nga Kumanova, Xhevat Ademi, tanimë kryemjek – Oberarzt i Kirurgjisë së Përgjithshme dhe Viscerale, së bashku me djalin e tij, gjithashtu mjek, Asim Ademi, kanë bërë një ndërhyrje kirurgjike të suksesshme në spitalin gjerman shumë kompleks, përcjell albinfo.ch.

Lajmin e ka bërë të ditur mjeku Asim Ademi.

Të dy babë e birë, Xhevat Ademi dhe Asim Ademi, shërbejnë në të njëjtin spital, në Gjermani, me profesionalizëm të pashoq që le gjurmë në mjekësinë gjermane dhe janë udhërrëfyes të suksesit të mirëfilltë. /Albinfo.ch

Të ngjajshme