Avdulla Demiri, nga fshati Demiraj i bashkohet listes së LDKsë për asamble

 Avdulla Demiri, nga fshati Demiraj i bashkohet listes së LDKsë për asamble

Postimi i tij në facebook:

Të dashur familjarë, miq e shokë. Duke parë disponimin, e shum banorëve të grykës së Karadakut, u detyrova të paraqes kandidaturën, për këshilltar komunal, për zgjedhet e ardhshme komunale.

Kontributi im, ka filluar qysh para 30 e më shum viteve, në sfera të ndryshme, si në ato kulturore, politike por edhe ushtarake, gjithmonë në shërbim të atdheut.

Vota e juaj, do të jetë, obligim shtesë, në kryerjen e detyrave dhe halleve të qytetarëve, nga të cilët pres bashkëpunim, të ndërsjellët.

Flm, për besimin tuaj. Vota juaj, forcë e re, për punë të mira.

/zhegra.info/

Të ngjajshme