Asfaltohet rruga e 𝐂ë𝐫𝐧𝐞𝐥𝐢𝐭 𝐧ë 𝐒𝐤𝐢𝐟𝐭𝐞𝐫𝐚𝐣

 Asfaltohet rruga e 𝐂ë𝐫𝐧𝐞𝐥𝐢𝐭 𝐧ë 𝐒𝐤𝐢𝐟𝐭𝐞𝐫𝐚𝐣

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka vizituar sot fshatin Skifteraj të Vitisë, për të parë nga afër punimet në asfaltimin e rrugës së Cërrnelit. Kjo rrugë parashihet të asfaltohet në një distancë mbi 1 kilometër e gjysmë dhe është shumë I mirëpritur nga banorët e këtij lokaliteti. Rruga lidhet me rrugën alternative që shpie në Mogillë dhe Viti dhe është mirëpritur nga banorët pasi që pjesa dërmuese e bujqve të këtij fshati, e shfrytëzojnë atë për qasje në tokat bujqësore. “Kjo rrugë, pos që do të mundësoj qarkullimin për qasje më të lehtë në tokat bujqësore, kualiteti I së cilës konsiderohet si më i mirin ë komunën e Vitisë, gjithashtu lidh edhe fshatrat Mogillë, Skifteraj, Budrikë e Remnik. Ky projekt rrugës në Skifteraj, do të jetë shumë i dobishëm edhe për finalizimin e projektit të Zonës Industriale”, tha kryetari Haliti gjatë vizitës së punimeve gjatë asfaltimit të rrugës. Ndërsa Isa Sadiku, banorë i fshatit Skifteraj, falënderoi institucionet komunale për realizim të këtij projekti, si dhe theksoi se është shumë i domosdoshëm.

Të ngjajshme