Artisti gjilanas Ermal Demiri në mes sukseseve dhe planeve të karrierës

 Artisti gjilanas Ermal Demiri në mes sukseseve dhe planeve të karrierës

Në këtë intervistë ekskluzive për portalin “Zerogjasht”, Ermal Demiri tregon për jetën e tij profesionale dhe planet e tij.

Së pari përshëndetje, është kënaqësi të jem pjesë e kësaj interviste dhe të përgjigjem ekskluzivisht për portalin Zerogjasht.

Zerogjasht: Sa kohë keni që merreni me muzikë?

Ermal Demiri: Me muzikë jam marrë që në moshë të vogël pastaj vendosa që edhe në shkollë të mesme të vazhdoj shkollën e muzikës në Gjilan. Paraqitja ime e parë në skenë ka qenë në vitin 2019 në festivalin “Rising Star” në Gjilan.

Zerogjasht: A e keni të trashëguar muzikën në familjen tuaj, apo jeni i vetmi që këndoni në familje?

Ermal Demiri: Në mënyrë profesionale merem vetëm unë, por edhe babi im ka kënduar në moshë më të re ka qenë pjesë e ansamblit “Jehona e Karadakut” gjithashtu edhe axha im Xhelal Demiri por ai vazhdoi të mirret me biznes dhe është treguar shumë i suksesshëm duke krijuar kompaninë e tij “Bio Lab” dhe axha tjetër Emrush Demiri i cili është instrumentalist popullor si dhe ka grupin e vet me surle e tupana.

Zerogjasht: Nëse jo në muzikë, ku do e gjenit veten në ndonjë profesion tjetër?

Ermal Demiri: Muzikën gjithmonë e kam prioritet por nëse do kisha një mundesi të dytë do isha marr me biznes do të doja të kisha një zingjir marketesh dhe restorantesh.

Zerogjasht : Ku e shihni veten pas 5 viteve?

Ermal Demiri: Me këtë tempo dhe përkushtim që jam duke punuar vetën pas 5 viteve e shoh duke kënduar në skena të ndryshme në gjithë botën.

Zerogjasht: A mund të zbuloni ndonjë ekskluzivitet për portalin zerogjasht?

Ermal Demiri: I kam dy ftesa për të performuar në festivale, në dy shtete të ndryshme në Bullgari dhe Moldavi.

Dhe ne fund dua tju them FALEMINDERIT për gjithë mbështetjen dhe përkrahjen e vazhdueshme si portal, dhe ju dëshiroj shumë suksese juve dhe të gjithë stafit tuaj! Intervisten e realizoi: Artan Dërmaku.

Të ngjajshme