Artan Dërmaku, kandidat për asambleist nga AAK-ja me nr.4

 Artan Dërmaku, kandidat për asambleist nga AAK-ja me nr.4

Të nderuar qytetar të Gjilanit,

Shokë, miqë e dashamirë,

Kam kënaqësinë të ndaj sot me ju qytetarë të Gjilanit kandidaturën time për asambleist. Ky rrugëtim e di që nuk është aspak i lehtë, vendimi për të marrë këtë përgjegjësi, nuk ishte vendim i marrur aty për aty, sepse të kandidosh dhe premtosh është e lehtë por për t’i mbajtur premtimet është e vështirë.

Me këtë postim ju ftoj të më votoni dhe të bëjmë së bashku ndryshimin që nuk u bë deri më tani. Me mua si asambleist të ardhshëm do të keni mundësinë të i ndani të gjitha pakënaqësitë dhe problemet me të cilat ballafaqoheni, me shpresë që të gjitha të zgjidhen.

Ju falenderoj të gjithëve përzemërsisht për përkrahjen e pandalshme që keni bërë dhe vazhdoni të bëni për mua.

Ju ftoj të votoni me 17 Tetor 2021:

  • Nazim Gagica nr.121 për Kryetar të Komunës.
  • Artan Dërmaku nr.4 për Asambleist në Kuvendin Komunal.

Aleancë me qytetarin.

Të ngjajshme