Arlind Vokshi nga AAK-ja kandidat për Kuvendin Komunal në Gjilan

 Arlind Vokshi nga AAK-ja kandidat për Kuvendin Komunal në Gjilan

Postimi i Nazim Gagica në facebook:

Arlind Vokshi i bashkohet ekipit tim, si kandidat për Kuvendin Komunal në Gjilan

Arlindi është aktivist shumvjeçar i Aleancës në Gjilan. Për disa mandate ka qenë kryetar i rinisë në degë dhe nënkryetar në nivel qendror. Vjen nga një familje që ka dhënë kontribut të çmuar për vendin në etapa të ndryshme.

Arlindi është vlerë e shtuar në listën tonë të pasur me kuadro.

Suksese Arlind!

NG

Të ngjajshme