Arian Agushi ka dy fjalë për Gani Gërmin “Mos lsho pe bablok…”

 Arian Agushi ka dy fjalë për Gani Gërmin “Mos lsho pe bablok…”

Në “Prime-n” e mbajtur natën e mbrëmshme Visar Dermaku i njohur me nofkën si Gani Gërmia ka kërkuar të dalë nga shtëpia.

Arsyeja e kësaj kërkese ishte pasi sipas tij është i zhgënjyer.

Ai do të qëndroj në ‘Secret Room’ për 24 orë dhe do të marr vendimin përfundimtar.

Mirëpo, në rrjetet sociale ai po merr përkrahje të madhe nga fansat e tij por edhe nga fytyrat publike.

Ishte këngëtari Gold Ag ai i cili ndau disa foto të Ganisë mbrëmë duke i thënë që mos të dorëzohet.

“Mos lsho pe bablok, çmontomi” shkroi ai.

Të ngjajshme