Ardian Lipovica kryetari i ri i nëndegës së AAK-së- lagjja“ Te Vishnjet”

 Ardian Lipovica kryetari i ri i nëndegës së AAK-së- lagjja“ Te Vishnjet”

Në kuadër të procesit të rregullt zgjedhor në AAK, sonte u mbajt kuvendi i nëndegës në Lagjen “Te Vishnjet”.

Ardian Lipovica, është kryetari i ri i nëndegës së AAK-së.- lagja “ Te Vishnjet”

Poashtu, sonte u zgjodhën edhe kryesia dhe delegatët nga kjo nëndegë.

“Kryetarit dhe të zgjedhurve që sonte morën përgjegjësi, ju uroj suksese në të ardhmen dhe do të jemi bashkë në punët që janë në interes të lokalitetit’, ka thënë Nazim Gagica koordinator në këtë proces të brendshëm zgjedhor në AAK-në e Gjilanit. /2LONLINE/

Të ngjajshme