Alpinisti Ramadan Hoti ngjitet në majën e Kilimanxharos, shpalos flamurin e Kosovës

 Alpinisti Ramadan Hoti ngjitet në majën e Kilimanxharos, shpalos flamurin e Kosovës

Alpinisti Ramadan Hoti, ka ngjitur njërën nga majat më të larta në botë Kilimanxharon në lartësi prej 5,895.

Këtë e ka bërë të ditur vetë Hoti përmes një postimi në Facebook.

Nga 23 pejsmarrës në Ekspediten Kilimanjaro, 21 arritën në majën më të lartë të Afrikës.

“Një ënderr u realizua. U bë një ngjitje e mrekullueshme në Kilimanjaro (5895m) me TOKA Expeditions me një grup të shkëlqyer që kënduan gjatë rrugës dhe bënë një ekip të fortë”, ka shkruar ai.

Të ngjajshme