Aleancës i 𝗯𝗮𝘀𝗵𝗸𝗼𝗵𝗲𝘁 𝗶𝘀𝗵-𝘀𝗵𝗲𝗳𝗶 𝗶 𝗮𝘀𝗮𝗺𝗯𝗹𝗲𝗶𝘀𝘁ë𝘃𝗲 𝘁ë 𝗣𝗗𝗞-𝘀ë në Obiliq

 Aleancës i 𝗯𝗮𝘀𝗵𝗸𝗼𝗵𝗲𝘁 𝗶𝘀𝗵-𝘀𝗵𝗲𝗳𝗶 𝗶 𝗮𝘀𝗮𝗺𝗯𝗹𝗲𝗶𝘀𝘁ë𝘃𝗲 𝘁ë 𝗣𝗗𝗞-𝘀ë në Obiliq

Anëtari i Kryesisë së AAK-së Daut Haradinaj, i ka uruar mirëseardhje në Aleancë, Agim Preniqit, personalitet i respektuar në Obliliq.

Haradinaj tregoi se Preniqi, ka udhëhequr Kuvendin e parë konstituiv në Obiliq dhe në disa mandate me radhë si asambleist i dalluar.

Njoftimi i Haradinajt:

I urova mirëseardhje në Aleancë, Agim Preniqit, një personalitet i respektuar nga Obiliqi. Agimi, njihet si një aktivist i dalluar ndër vite. Ka udhëhequr Kuvendin e parë konstituiv në Obiliq dhe në disa mandate me radhë si asambleist i dalluar. Në gjitha përgjegjësitë, ai njihet për sukseset e tij. Përvoja e tij menaxheriale, i jep vlerë të shtuar Aleancës.

Faleminderit për besimin, Agim!

Të ngjajshme