516 euro të falsifikuara janë deponuar në këtë bankë në Kosovë

 516 euro të falsifikuara janë deponuar në këtë bankë në Kosovë

Vazhdojnë telashet me paratë e falsifikuara në Kosovë, mbi 500 euro false deponohen në një bankë në Skenderaj.

Sipas raportit të Policisë rasti ka ndodhur të enjten dhe është raportuar nga një zyrtare e bankës.

“Rr. 28 Nëntori, Skenderaj 11.01.2024 – 10:19. Ankuesi mashkull kosovar zyrtare i bankës ka raportuar nga klient janë deponuar pesëqind e gjashtëmbëdhjetë (516)€, të falsifikuara”, thuhet në raportin e Policisë.

Monedhat thuhet se janë konfiskuar, ndërsa rasti po vazhdon të hetohet.

516 euro të falsifikuara janë deponuar në një banë në rrugën “28 Nëntori” në Skenderaj.

Sipas raportit të Policisë rasti ka ndodhur të enjten dhe është raportuar nga një zyrtare e bankës.

“Rr. 28 Nëntori, Skenderaj 11.01.2024 – 10:19. Ankuesi mashkull kosovar zyrtare i bankës ka raportuar nga klient janë deponuar pesëqind e gjashtëmbëdhjetë (516)€, të falsifikuara”, thuhet në raportin e Policisë.

Monedhat thuhet se janë konfiskuar, ndërsa rasti po vazhdon të hetohet.

Të ngjajshme