25 vjeçari Besnik Azizi nga Gjilani ka nevojë urgjente për ndihmën tuaj

 25 vjeçari Besnik Azizi nga Gjilani ka nevojë urgjente për ndihmën tuaj

Besniku, djali i vetëm i familjes Azizi nga Gjilani, ka nevojë për ndihmën tuaj.

25 vjeçari, pas vuajtjeve 4 vjeçare, është diagnostifikuar me sëmundje të Boshtit Korrizor dhe Probleme me Stomak dhe gjendja e tij shëndetsore nuk është aspak e mirë.

Shuma e kërkuar për shërimin e tij është 63,000 mijë euro, shumë kjo e papërballueshme për familjën të cilët jetojnë nga sociali që merr Besniku.

Ai ka nevojë për një Operacion në Boshtin Kurrizor e cila do të përcillet me 3 Seanca te Qelizave Staminale.

Besit i duhet të i nënshtrohet edhe 2 Operacionëve tjera, një në zorr të trash dhe një në stomak, ndërkaq e gjithë procedura e trajnimit do te zgjasë 3-4 muaj.

Më posht gjeni numrat kontaktues si dhe xhirollogaritë bankare përmes të cilave mund ta ndihmoni Besnikun:

Telefonat per thirrje:
+383 44 580 685 ( Nana e Besit)
+383 46 174 601 (Besi)
Banka Raiffaisen Bank<
Emri i Perfituesit
Besnik Azizi
1507030002319434
SWIDCODE: RBK0XKPRXXX

Të ngjajshme