114 çifte i dhanë fund martesës në prill, 1466 të tjera u kurorëzuan

 114 çifte i dhanë fund martesës në prill, 1466 të tjera u kurorëzuan

Disa u martuan e disa u ndanë gjatë muajit prill në Kosovë.

Numri i këtyre që u ndanë është më i vogël se i atyre që u martuan.

Sipas Agjencisë së Statistikave të Kosovës, 114 çifte i dhanë fund martesës së tyre, duke u shkurorëzuar.

Ndërkaq 1 mijë e 466 çifte të tjera kurorëzuan dashurinë e tyre me martesë.

Në muajin Prill 2024 janë regjistruar gjithsej 1 466 kurorëzime (brenda dhe jashtë Kosovës), kurse shkurorëzime të ndodhura në Kosovë janë regjistruar 114 raste”, thuhet në raportin e ASK- së. /Gazeta Enigma

Të ngjajshme