“𝗭ë𝗿𝗶 𝗞𝗮𝗺𝗲𝗻𝗶𝗰ë𝘀” fiton “Ç𝗺𝗶𝗺𝗶 𝗶 𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗸𝘂𝘁” në festivalin “𝗗𝘆𝘀𝗵𝗷𝗮 𝗻𝗮 𝗯𝗮𝘀𝗵𝗸𝗼𝗻” në Bujanoc

 “𝗭ë𝗿𝗶 𝗞𝗮𝗺𝗲𝗻𝗶𝗰ë𝘀” fiton “Ç𝗺𝗶𝗺𝗶 𝗶 𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗸𝘂𝘁” në festivalin “𝗗𝘆𝘀𝗵𝗷𝗮 𝗻𝗮 𝗯𝗮𝘀𝗵𝗸𝗼𝗻” në Bujanoc

Më datë 19.01.2023 në Bujanoc u zhvillua Festivali Mbarëkombëtar i Valles “Dyshja na Bashkon”, ku mori pjesë edhe Ansambli Këngëve dhe Valleve “Zëri Kamenicës”.

Lajmin e ka bërë të ditur përmes facebook-ut Kryetari i Ansamblit Këngëve dhe Valleve “Zëri Kamenicës” Endrit Spahiu :

Vitin 2023 e filluam me “Çmimi i publikut”

Në Festivalin Mbarëkombëtar i valleve dyshe “Dyshja na bashkon” në Bujanoc Ansambli yn fitoi çmimin e publikut me përformimin e valles së Bareshës & Bariut e luajtur nga Solistët tanë Eliona Ajvazi dhe Endrit Spahiu !

Të ngjajshme