𝗩𝗶𝘁𝗶 | 𝗛𝗮𝗷𝗻𝗮𝘁 𝘃𝗷𝗲𝗱𝗵𝗶𝗻 𝘁ë 𝗵𝗼𝗹𝗹𝗮, 𝗮𝗿𝗶 𝗲 𝗿𝗲𝘃𝗼𝗹𝗲

 𝗩𝗶𝘁𝗶 | 𝗛𝗮𝗷𝗻𝗮𝘁 𝘃𝗷𝗲𝗱𝗵𝗶𝗻 𝘁ë 𝗵𝗼𝗹𝗹𝗮, 𝗮𝗿𝗶 𝗲 𝗿𝗲𝘃𝗼𝗹𝗲

Viti – Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se nga persona të panjohur deri më tani i janë vjedhur një shumë e të hollave. Në lidhje me rastin është konsultuar prokurori i shtetit, rasti vazhdon të hetohet.

Edhe në rastin tjetër në Viti ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se përderisa nuk ka qenë në shtëpi, të dyshuar deri më tani të panjohur me forcë kanë hyrë në shtëpinë e tij, dhe i kanë vjedhur një revole të cilën e posedonte me leje dhe stoli ari. Në lidhje me rastin është konsultuar prokurori i shtetit, rasti vazhdon të hetohet njoftoi policia e Kosovës.

Të ngjajshme