𝗩𝗱𝗲𝗸𝗷𝗮 𝗲 𝘁ë 𝗯𝘂𝗿𝗴𝗼𝘀𝘂𝗿𝗶𝘁 𝗻ë 𝗚𝗷𝗶𝗹𝗮𝗻, 𝗽𝗲𝘇𝘂𝗹𝗹𝗼𝗵𝗲𝗻 nga puna drejtori dhe tre zyrtarë të tjerë

 𝗩𝗱𝗲𝗸𝗷𝗮 𝗲 𝘁ë 𝗯𝘂𝗿𝗴𝗼𝘀𝘂𝗿𝗶𝘁 𝗻ë 𝗚𝗷𝗶𝗹𝗮𝗻, 𝗽𝗲𝘇𝘂𝗹𝗹𝗼𝗵𝗲𝗻 nga puna drejtori dhe tre zyrtarë të tjerë

Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton opinionin se ka pezulluar nga puna, Drejtorin e Qendrës së Paraburgimit në Gjilan, Sh.S , Zëvendësdrejtorin e kësaj qendre, F.H, mbikëqyrësin F.L dhe zyrtarin korrektues, M.H.

Komisioni Disiplinor i Shërbimit Korrektues të Kosovës vendosi për pezullimin e nëpunësve civil për të vazhduar tutje me procedurat hetimore dhe të shqyrtimit të të gjitha rrethanave lidhur me rastin dhe përgjegjësitë e tyre.

Ndryshe, të martën rreth orës 12:40 në Qendrën e Paraburgimit Gjilan, i burgosuri me inicialet B.E. është gjetur pa shenja jeta në dhomën e tij.

Me të kuptuar për rastin, i menjëhershëm ka qenë intervenimi i stafit korrektues, atij mjekësor të qendrës dhe emergjencës së qytetit, por përkundër përpjekjeve për reanimim nuk kanë arritur ta kthejnë në jetë.

Njoftim nga SHKK

Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton opinionin se ka pezulluar nga puna, Drejtorin e Qendrës së Paraburgimit në Gjilan, Sh.S , Zëvendësdrejtorin e kësaj qendre, F.H, mbikëqyrësin F.L dhe zyrëtarin korrektues, M.H.

Komisioni Disiplinor i Shërbimit Korrektues të Kosovës vendosë pezullimin e nëpunësve civil për të vazhduar tutje me procedurat hetimore dhe të shqyrtimit të të gjitha rrethanave lidhur me rastin dhe përgjegjësitë e tyre.

Të ngjajshme