𝗨𝗞𝗜 sjell projektin e ri muzikor “Pa ty” (Video)

 𝗨𝗞𝗜 sjell projektin e ri muzikor “Pa ty” (Video)

UKI nga Gjilani ka ardhur me një projekt të ri muzikor. Kënga më e re nga UKI mban titullin “PA TY” dhe u kompletua edhe nga ana vizuale.

  • Lyrics by: UKI
  • Produced by: FlowMusic
  • Video by: RED Entertainment
  • Directed: Vali Karakushi
  • Song Publisher: Mbreti Records

UKI së fundmi ka lansuar projektin e ri muzikor në kanalin zyrtar në Youtube Mbreti Records me titull “PA TY” të cilën mund ta dëgjoni duke klikuar link-un që gjendet më poshtë:

Të ngjajshme