𝗤𝗞𝗨𝗞 𝘀𝗵𝗽𝗮𝗹𝗹 𝗸𝗼𝗻𝗸𝘂𝗿𝘀 𝗽ë𝗿 𝗱𝘆 𝘀𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹𝗶𝘀𝘁ë 𝘁ë 𝗢𝗥𝗟-𝘀ë

 𝗤𝗞𝗨𝗞 𝘀𝗵𝗽𝗮𝗹𝗹 𝗸𝗼𝗻𝗸𝘂𝗿𝘀 𝗽ë𝗿 𝗱𝘆 𝘀𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹𝗶𝘀𝘁ë 𝘁ë 𝗢𝗥𝗟-𝘀ë

Qendra Klinike Universitare e Kosovës ka shpallur konkurs për dy pozita të lira për specialistë të otorinolaringologjisë.

Mjekët do të punojnë në Klinikën e ORL-së në QKUK me orar të plotë dhe me koeficient 8.4.

Kandidatët duhet të paraqesin diplomën e Fakultetit të Mjekësisë, Licencën e Specialistit të ORL-së, ndërsa përparësi kanë kandidatët me trajnime të veçanta.

Dokumentin e plotë të konkursit e gjeni duke klikuar KËTU. /Gazeta Shneta/

Të ngjajshme