𝗡ë 𝗠𝗲𝗿𝗱𝗮𝗿 𝗱𝗵𝗲 𝘁𝗲 𝗗𝗵𝗲𝘂 𝗶 𝗕𝗮𝗿𝗱𝗵ë 𝗽𝗿𝗶𝘁𝗷𝗲 𝗱𝗲𝗿𝗶 𝗻ë 𝗸𝗮𝘁ë𝗿 𝗼𝗿ë

 𝗡ë 𝗠𝗲𝗿𝗱𝗮𝗿 𝗱𝗵𝗲 𝘁𝗲 𝗗𝗵𝗲𝘂 𝗶 𝗕𝗮𝗿𝗱𝗵ë 𝗽𝗿𝗶𝘁𝗷𝗲 𝗱𝗲𝗿𝗶 𝗻ë 𝗸𝗮𝘁ë𝗿 𝗼𝗿ë

Edhe të shtunën në orët e mëngjesit po vazhdon të ketë kolona të gjata në disa pikëkalime kufitare të Kosovës me Serbinë, ku qytetarët në dalje po presim me orë të tëra.

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar ka bërë të ditur se në orët e mëngjesit të së shtunës kolona ka në Merdar, te Dheu i Bardhë, Mutivodë, Muçibabë, Jarinjë, etj.

Sipas raportit të orës 10:09 të së shtunës në Merdar dhe te Dheu i Bardhë pritjet janë deri në katër orë, në Muçibabë dhe Mutivodë deri në dy orë, ndërsa në Jarinjë deri në gjysmë ore.

Të ngjajshme