𝗡ë 𝗚𝗷𝗶𝗹𝗮𝗻 | Sulmohet nga bashkëshorti, viktima pranon tretman mjekësor

 𝗡ë 𝗚𝗷𝗶𝗹𝗮𝗻 | Sulmohet nga bashkëshorti, viktima pranon tretman mjekësor

Gjilan – Viktima femër kosovare, ka raportuar se është kanosur dhe sulmuar fizikisht nga i dyshuari mashkull kosovar, me të cilin bashkëjeton.

Viktima ka pranuar tretman mjekësor ndërsa policia rastin e ka cilësuar si dhunë familjare – kanosje.

Të ngjajshme