??????? ??????????? ? ???ë ??????? “??? ???ë” në Gjilan

 ??????? ??????????? ? ???ë ??????? “??? ???ë” në Gjilan

Lajmi është bërë i ditur përmes faqës së facebook-ut:

NJOFTIM PËR NDËRPRERJEN E PUNËS

Të nderuar kandidatë, bashkëpunëtor dhe miq të biznesit tonë!

Ju njoftojmë se pas një periudhe të punës mbi 32 vjeçare, për arsye të një konkurrence jo-lojale që dominon me vite të tëra në veprimtarinë biznesore të auto shkollave dhe deformimeve të mëdha në sistemin e dhënies së provimeve për shoferë, pronari i auto shkollës “Aga CUFË” në Gjilan, merë Vendim për ndërprerjen e veprimtarisë në kohë të pacaktuar, me përfundimin e vitit 2022.

Në bazë të marrëveshjes, nga janari i vitit 2023, personeli profesional shofer-instruktorët dhe kandidatët të cilët ende janë proces, barten- transferohen në auto shkollën “Trimi” në Gjilan.

Për periudhën vijuese kalimtare, për informacione ju drejtoheni Udhëheqëses së auto shkollës dhe Instruktorëve Sheribane Avdiu dhe Ahmet Mustafa, në numrat e deritashëm kontaktues!

Ju falënderojmë përzemërsisht për besimin e treguar për punën tonë profesionale, për gjithë këto vite të veprimtarisë së auto shkollës të biznesit tonë familjar!

Gjithë të mirat për ju e familjet tuaja!

Të ngjajshme