𝗞𝗮 𝗻𝗱ë𝗿𝗿𝘂𝗮𝗿 𝗷𝗲𝘁ë 𝗻ë 𝗚𝗷𝗲𝗿𝗺𝗮𝗻𝗶 𝗮𝗿𝘀𝗶𝗺𝘁𝗮𝗿𝗶 𝗻𝗴𝗮 𝗚𝗷𝗶𝗹𝗮𝗻𝗶, 𝗠𝘂𝘀𝗮 𝗦𝗮𝗵𝗶𝘁𝗶

 𝗞𝗮 𝗻𝗱ë𝗿𝗿𝘂𝗮𝗿 𝗷𝗲𝘁ë 𝗻ë 𝗚𝗷𝗲𝗿𝗺𝗮𝗻𝗶 𝗮𝗿𝘀𝗶𝗺𝘁𝗮𝗿𝗶 𝗻𝗴𝗮 𝗚𝗷𝗶𝗹𝗮𝗻𝗶, 𝗠𝘂𝘀𝗮 𝗦𝗮𝗵𝗶𝘁𝗶

Ka ndërruar jetë në Gjermani, në moshën 66-vjeçare arsimtari nga Malisheva e Gjilanit, Musa Sahiti.

Njoftimin e ka publikuar faqja “Malisheva Gjilani” në facebook:

“Me dhimbje të thellë ju noftojmë se sot ka ndërruar jetë në Gjermani, arsimtari Musa Banush Sahiti, babai i Besarit dhe Besimit nga Malisheva”.

Për varrim ju njoftojmë me vonë.

Të ngjajshme