𝗜 𝘃𝗶𝗱𝗵𝗲𝗻 𝟯𝟴 𝗽𝘂𝗹𝗮 𝗻𝗷ë 𝗴𝗿𝘂𝗮𝘀 𝗻ë 𝗗𝗿𝗲𝗻𝗼𝗰 𝘁ë 𝗞𝗹𝗶𝗻ë𝘀

 𝗜 𝘃𝗶𝗱𝗵𝗲𝗻 𝟯𝟴 𝗽𝘂𝗹𝗮 𝗻𝗷ë 𝗴𝗿𝘂𝗮𝘀 𝗻ë 𝗗𝗿𝗲𝗻𝗼𝗰 𝘁ë 𝗞𝗹𝗶𝗻ë𝘀

Një vjedhje raportohet se ka ndodhur të dielën në fshatin Drenoc të Klinës.

Një grua nga ky fshat ka raportuar se iu janë vjedhur 38 copë pula.

“Ankuesja femër kosovare raporton se persona të panjohur kanë depërtuar me forcë në oborrin e saj dhe nga koteci i janë vjedhur 38 copë pula.”, thuhet në njoftimin e PK-së./periskopi/

Të ngjajshme