𝗚𝗷𝗶𝗹𝗮𝗻 | Ë𝘀𝗵𝘁ë 𝗮𝗿𝗿𝗲𝘀𝘁𝘂𝗮𝗿 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗶 𝗶 𝗸ë𝗿𝗸𝘂𝗮𝗿

 𝗚𝗷𝗶𝗹𝗮𝗻 | Ë𝘀𝗵𝘁ë 𝗮𝗿𝗿𝗲𝘀𝘁𝘂𝗮𝗿 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗶 𝗶 𝗸ë𝗿𝗸𝘂𝗮𝗿

Dje në “Rr. Idris Seferi, Gjilan 19.01.2023-17:40. Në bazë të urdhëresë së lëshuar nga gjykata, është arrestuar një mashkull kosovar, dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit”, thuhet ne njoftimin e policisë.

Të ngjajshme