??. ???? ??????? nga Gjilani, njëri nga Otorinolaringologët më të mirë që ka Kosova

 ??. ???? ??????? nga Gjilani, njëri nga Otorinolaringologët më të mirë që ka Kosova

Dr.Aziz Mustafa i lindur më 1967 është nga Malisheva e Gjilanit. Është specialist i otorinolaringologjisë dhe shkrimtar. Fakultetin e Mjekësisë e përfundoi në Zagreb të Kroacisë, kurse specializimin për otorinolaringolog në Prishtinë, Insbruck dhe Strasbourg.

Nga fusha e gjerë e shkencës së mjekësisë e nga fusha e ngushtë e lëmisë së otorinolaringologjisë ka publikuar dhjetra punime në revista shkencore botërore. Kurrë nuk i është ndarë as leximit e as shkrimit të letërsisë. Ka botuar tre libra me poezi dhe një libër me tregime.

Romanin “Mos e harro Japoninë,Suzanë” është botimi i fundit nga Aziz Mustafa.

Doktor Aziz Mustafa jeton dhe punon në Gjilan dhe në Prishtinë.

Të ngjajshme