𝗕𝗲𝘁𝗶𝗺 𝗠𝗮𝗹𝗶𝗾𝗶 shpallet “Sportist i dalluar i vitit 2022 në përfaqësim në arenën ndërkombëtare”

 𝗕𝗲𝘁𝗶𝗺 𝗠𝗮𝗹𝗶𝗾𝗶 shpallet “Sportist i dalluar i vitit 2022 në përfaqësim në arenën ndërkombëtare”

Më datë 22.12.2022, Komuna e Gjilanit, respektivisht Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në ngjarjen e mbajtur për zgjedhjen e “Më i miri i vitit 2022”,  Betim Maliqi pranon Mirënjohje si “Sportist i dalluar i vitit 2022 në përfaqësim në arenën ndërkombëtare” për rezultatet e arritura në Karate. Mirënjohjet i ndau alpinisti Rexhep Gërbavci. /zerogjasht.com/

Të ngjajshme