𝗔𝗔𝗞 𝗱𝗲𝗹 𝗺𝗲 𝗻𝗷ë 𝘃𝗶𝗱𝗲𝗼, 𝗹𝗶𝘀𝘁𝗼𝗻 𝗽𝘂𝗻ë𝘀𝗶𝗺𝗲𝘁 𝗳𝗮𝗺𝗶𝗹𝗷𝗮𝗿𝗲 𝘁ë 𝗽𝘂𝘀𝗵𝘁𝗲𝘁𝗶𝘁

 𝗔𝗔𝗞 𝗱𝗲𝗹 𝗺𝗲 𝗻𝗷ë 𝘃𝗶𝗱𝗲𝗼, 𝗹𝗶𝘀𝘁𝗼𝗻 𝗽𝘂𝗻ë𝘀𝗶𝗺𝗲𝘁 𝗳𝗮𝗺𝗶𝗹𝗷𝗮𝗿𝗲 𝘁ë 𝗽𝘂𝘀𝗵𝘁𝗲𝘁𝗶𝘁

Aleanca e të Rinjve të Kosovës, ka shpërndarë një video përmbajtje me titull “Historia e një familje të privilegjuar”, ku kanë publikuar punësimet e bëra nga Qeveria Kurti.

Fjala është për familjarë të krerëve të shtetit, deputetëve, ministrave e deri te kryetarët e komunave nga radhët e Vetëvendosjes dhe listës Guxo.

Në videopërmbajtje, mes të tjerëve janë përmendur edhe mbesa e Kurtit, tezakja e Osmanit, xhaxhai i Konjufcës, si dhe punësimet në KEK dhe në Agjencinë Kosovare të Privatizimit.

https://fb.watch/iiC7-djcmW/

Të ngjajshme