???? ?????? – ?????????? ???????, shpallet sportiste e dalluar ‘’Shpresa e vitit 2022’’

 ???? ?????? – ?????????? ???????, shpallet sportiste e dalluar ‘’Shpresa e vitit 2022’’

Më datë 22.12.2022, Komuna e Gjilanit, respektivisht Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në ngjarjen e mbajtur për zgjedhjen e “Më i miri i vitit 2022”, Idea Haziri pranon Mirënjohje si “Sportiste  e dallluar për Junior “Shpresa e vitit 2022 ” në Karate, KK Drita.

Mirënjohjen për sportisten e dalluar “Shpresa e e vitit 2022″ ndau Lorik Ilazi, kryetar i Unionit të Sportit Lokal të Gjilanit.

???? ??????, ? ?????? ?? ??.??. ????, ?ë? ???ë ?ë ???ë ? ?ë ????ë ? ?????? ?ë ???????ë “?????” ?? ?? ????? ????, ?ë? ?ë ??????? ???????? ? ???ë ?ë ?ë?ë ????? ???ë? ??? ? ???? ??ë??????, ?ë ??????? ” ????ë ?????? ????” ?? ? ?????? ?? ?ë ??????ë?, ??? ?? ???ë ?ë ???, ?????ë???? ?ë ??????????? ?????ë??? ???? ? ???????? ???????? ?ë? ???? ????ë? ? ???ç, ?ë ?????????ë ????. /??????????.???/

Të ngjajshme