𝐃𝐫.𝐀𝐝𝐧𝐚𝐧 Ç𝐨ç𝐚𝐣 certifikohet si trajner i Mjekësisë Familjare

 𝐃𝐫.𝐀𝐝𝐧𝐚𝐧 Ç𝐨ç𝐚𝐣 certifikohet si trajner i Mjekësisë Familjare

Dr.Adnan Çoçaj, specialist i Mjekësisë Familjare në QKMF – Viti pas anëtarsimit në Kolegjin Mbreteror te Mjekëve Familjar (RCGP) vitin e kaluar, tani është certifikuar si trajner i Mjekësisë Familjare nga Kolegji Mbretëror dhe nga Ministria e Shëndetësisë.

Të ngjajshme